fbpx
Sale!

SPRAVA ZA ISTEZANJE KIČME

799.00рсд

SKU: 00029 Kategorija:

Oslobodite se bola u leđima momentalno

Sprava za istezanje kičme je sprava sa više nivoa koja vam omogućava da istegnete svoja ledja i oslobodite se bola u ledjima za manje od 10 minuta. Sprava kombinuje metode istezanja i akupunkture i time omogućuje bolji protok krvi kroz kičmu i otklanjanje bola. Koristeći silu gravitacije, Sprava za istezanje kičme vraća kičmu u pravilan položaj i oslobadja hroničnog bola u ledjima kroz samo 10 minuta dnevne upotrebe.

 

 

Prednosti korišćenja ovog proizvoda

Poboljšajte držanje – Ojačavanjem mišića leđa redovnim vezbanjem i istezanjem, omogućavate telu da ponovo zauzme svoj prirodan položaj i tako ispravite držanje.

Oslobodite se bolova u leđima – Bolove u leđima usled nedovoljne fizičke aktivnosti možete ukloniti jednostavnim petominutnim istezanjem, čak iako niste ljubitelji vežbanja.

Prevenirajte ozbiljna oboljenja kičme – Krivljenje kičme može dovesti do pomeranja diskusa, skolioze i mnogih drugih oboljenja. Ne dozvolite da se to desi baš vama.

Postanite fleksibilni – Utrošite desetak minuta dnevno na postizanje fleksibilnosti i omogućite svom telu dugoročnu funkcionalnost.

Brzi i dugoročni rezultati

Momentalni rezultati: Nakon prvog korišćenja primetićete neverovatno poboljšanje i bezbolan osećaj koji će vas pratiti celog dana.

Dugoročno rešenje: U proseku, naše mušterije su primetile značajno poboljšanje nakon 3-5 dana redovne upotrebe i potpuni gubitak bola u ledjima nakon 2 nedelje korišćenja.

Poboljšajte posturu i zračite samopouzdanjem: Sprava je dizajnirana da prati prirodan oblik kičme i da bude ugodna za istezanje i opuštanje. Garantujemo da ćete hodati pravilnije i samopouzdanije sa poboljšanom posturom.

Kako funkcionise?

Bol u kičmi se stvara kada je smanjen prostor izmedju medjupršljenskih diskova, koji zatim usporava protok krvi i ukleštenje nerava. Dok ležite , gravitacija omogućava vašem telu da se istegne. Mišići počinju da se opuštaju, diskovi izmedju pršljena se nežno dekompresuju, kičma se ispravlja i kao rezultat tenzija i bol se otpuštaju. Bićete izneadjeni koliko prija!

Terapija istezanja i 3 nivoa istezanja

Istezanje kičme je jednostavan način da poboljšate zdravlje Vaše kičme i opustite mišiće. Poboljšanjem cirkulacije i istezanjem kičme, Sprava pomaže pri uklanjanju bola. Kako biste mogli maksimalno da uživate, Sprava za istezanje Vam omogućava postaku u 3 nivoa istezanja. Za početnike se preporučuje da krenu sa najnižim nivoom, sa postepenim prelaskom na viši nivo.

Akupunkutrna metoda za povećanje cirkulacije, opuštanje i oslobadjanje stresa

Prilikom ležanja na spravi, kičma se dekompresuje, povećavajući protok krvi u kičmenom stubu. Radi poboljšanja efekta, naša sprava sadrži 70 akupunkturnih tačaka koje poboljšavaju protok krvi još više. Istezanje povećava nivo Proteoglikana, supstance koja se nalazi u kičmenom stubu i ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja kičme.

Kako se koristi?

Preporučujemo korišćenje Sprave za istezanje od 5 do 10 minuta dva puta dnevno za najbolje rezultate. U nastavku možete naći korake kako pravilno koristiti spravu.

1. Postavite spravu na ravnu površinu.

2.Pozicionirajte luk tako što ćete širi deo luka staviti u željeni nivo.

3. Lezite na spravu kako bi vaše istezanje počelo.

Specifikacije:

  • Dimenzije: 370 x 245 mm
  • Visine od tri nivoa: 70mm, 90mm, 110mm
  • Materijal: ABS plastika + guma
  • Najveća prihvatljiva težina: 250kg

 

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Korpa za Kupovinu