fbpx
Sale!

Kružna dečija četkica za zube

530.00рсд

Pomozite vašoj deci da steknu zdrave navike! Uz atraktivan i primamljiv izgled ove četkice, deca će sigurno zavoleti pranje zuba!

Popust na količinu
Količina Popust Spuštena cena
2 50% 495.00рсд
3 - 4 55% 445.50рсд
5 - 7 60% 396.00рсд

Ukoliko zelite različitu boju godište. Ubacite prvo jednu pa drugu u korpu pa će vam s popust obračunati!

SKU: 00069 Kategorije: ,

Kruzna četkica za zube

Pomozite deci da održavaju zube zdravim!

Kruzna dečija četkica za zube. Neka vaša deca zavole pranje zuba! Pomozite vašoj deci da zavole pranje zuba.

Uz  kruznu četkicu za zube kreativnog dizajna deca će zavoleti da peru zube! Pravilnim čišćenjem zuba smanjiće mogućnost pojave kvarova!

  • Zdraviji zubi – Oralna higijena ključna je za zdrave zube! Redovno pranje ovom zakrivljenom četkicom smanjiće rizik od pojave karijesa i kvarova na zubima!
  • Lakše čišćenje –  Vaše dete samo treba da pomera ovu četkicu levo-desno, a ona će temeljno čistiti i gornje i donje zube zahvaljujući dvostranoj kružnoj glavi!
  • Veća sigursnost – Za razliku od običnih četkica koje su tvrde ili prevelike i mogu da povrede dečije zube i desne, ova meka četkica potpuno je bezbedna!
  • Ergonomski dizajn – Zakrivljena silikonska glava napravljena je tako da odgovara dečijoj vilici, i dovoljno je savitljiva da se prilagodi različitim veličinama vilica!

 

Bezbedno pranje zuba

Specijalni dizajn lako će dosegnuti do svih krajeva usne duplje bez rizika od povrede! Meki silikon sa čekinjama očistiće sve nečistoće sa zuba!

  • PRIVLAČNO ZA DECU – Ova četkica je zabavna za korišćenje, tako da će je rado upotrebljavati čak i ona deca koja ne vole da peru zube!
  • MEKI SILIKON – Meki sterilni silikon ima sitne čekinje koje čiste sve ostatke hrane sa zuba, a pritom ne šteti zubima i desnima!
  • ZA OSETLJIVE DESNE – Čekinje na ovoj četkici će takođe masirati desne i umanjiti nelagodnost tokom rasta zubića!

 

 

Silikonska zakrivljena dečija četkica za zube

Vaše dete odbija da pere zube? Često se žali kako se povredilo četkicom za zube? Razlog tome je taj što obične četkice nisu prilagođenje malim i osetljivim dečijim vilicama. Ova zakrivljena četkica obuhvata celu vilicu i ima čekinje sa obe strane, tako da je dovoljno da dete stavi pastu za zube na obe strane i da samo pomera četkicu u ustima levo-desno. Meki silikon učiniće pranje zuba bezbednijim!

kruzna četkica za zube

 

 

 

 

 

 

 

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Paket sadrži: 1x proizvod

Materijal: Meki sterilni silikon

Boja- Uzrast

Plava 2-6 Godina, Roze 2-6 Godina, Plava 7-12 Godina, Roze 7-12 Godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Korpa za Kupovinu